De Clean conferentie van vorig jaar was een groot succes! We kijken met trots terug op hoe mooi, gezellig en waardevol de dag was, met mooie workshops van ervaren Clean facilitators. En een fantastische sfeer.
Net als vorig jaar heb je ook dit jaar de kans je een aantal dagen onder te dompelen in Clean Language!
We hebben een programma van vier dagen samengesteld met voor elk wat wils. 

Het programma:

  • Donderdag: training Leadership, door Caitlin Walker
  • Vrijdag: kennismaken met Clean
  • Zaterdag: de Clean Conferentie: Vertrouwen
  • Zondag: gesuperviseerd symbolisch modelleren, met Penny Tompkins & James Lawley.

De vrijdag en de zaterdag mikken op wat grotere bezoekersaantallen.

Vrijdag 15 september
De vrijdag is gericht op het kennismaken met alle toepassingen van Clean Language. Deze dag heeft de vorm van een Open Space en we streven ernaar die dag zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met Clean of, als je het al kent, met een andere toepassingsvorm van Clean. We willen jullie dus vragen mee te denken over en mee te werken aan de invulling van deze dag. De Open Space methode leent zich daar perfect voor. Bekijk onze uitleg!

Zaterdag 16 september
Op zaterdag is de conferentie, die een vergelijkbare vorm zal hebben als vorig jaar. Daarbij hopen we zoveel mogelijk mensen te trekken die al wat weten van of doen met Clean. Op deze dag zullen buitenlandse en binnenlandse toppers elk vanuit hun eigen expertise lezingen en workshops verzorgen. De Clean Conferentie op zaterdag heeft als thema vertrouwen. Dit thema zal vanuit verschillende standpunten en invalshoeken worden belicht en – zoals je gewend bent van Clean – ervaren.

De donderdag en de zondag hebben een beperkt aantal plaatsen.

Donderdag 14 en Zondag 17

Deze dagen zullen inhoudelijk nog nadere invulling krijgen maar de doelgroepen zijn al bepaald. 

Op donderdag zal Caitlin een training verzorgen gericht op mensen in een leidinggevende rol.

Op zondag zullen Penny & James een dag gesuperviseerd symbolisch modelleren verzorgen. Deze dag is gericht op mensen die een Core skills training Clean Language, een aantal modules Zuiver Communiceren of een training aan de Soul Based Academy hebben gevolgd.

De locatie
We hebben voor dit jaar gekozen voor het sfeervolle Hotel Guldenberg. Deze locatie biedt naast een mooie ligging in de bossen van Helvoirt, voldoende faciliteiten zoals parkeerplaatsen, hotelkamers, typische Brabantse gezelligheid in de Brasserie met open keuken..

Hotel Guldenberg
Guldenberg 12
5268 KR Helvoirt 

Kaarten kunnen vanaf 5 mei besteld worden via cleancommunity.nl/kaartencle23