Op 15 oktober vindt het eerste Clean Language Event in Nederland plaats. We hebben kopstukken uit Engeland uitgenodigd om Keynotes te geven en de early adaptors uit Nederland gevraagd om workshops te verzorgen. Hieronder vind je achtereenvolgens: praktische info, het programma en een link naar het aanmeldingsformulier! 

De locatie is “De Lunterse Boer” in Lunteren.
Daar is ruim voldoende parkeerplaats. Het ligt op (stevige) wandelafstand van het OV, maar daar zijn we nog iets voor aan het regelen.
Inschrijven kan via de link hier beneden.
Enige tijd na je betaling ontvang je een inschrijfformulier voor de workshops.
Kosten voor het event bedragen € 181,50 p.p. (incl. BTW).

Het programma

Vanaf 09:30u ben je welkom voor koffie. Om 10:00u starten we. 
Om ca. 16:30u sluiten we af met een borrel.

  • Opening Event
  • Key Note Caitlin Walker
  • Workshopronde 1
  • Lunch
  • Workshopronde 2
  • Key Note James Lawley & Penny Tompkins
  • Afsluiting Event: borrel & netwerken

     

De keynote van Dr. Caitlin Walker:
Als er sprake is van conflicten, tegengestelde ideeën, misverstanden, belediging of zelfs maar lichte vooroordelen, dan gaan we uit verbinding met andere mensen. We houden mensen dan op afstand. Wellicht tonen wij in onze houding en daden geen greintje respect meer richting de ander. Dat soort drama is er zo veel in het menselijk leven, dat er waarschijnlijk ook voordelen in zitten voor ons. Als we conflicten willen beëindigen, moeten we een manier vinden om eerst te verbinden met de verschillende partijen en ze daarna ondersteunen ook met elkaar te verbinden. Caitlin bespreekt de toepassingen en strategieën die ze in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld met Clean Facilitatie. Als deelnemer is het waarschijnlijk handig om alvast na te denken over een stuk van je leven, waarin sprake is van tegenstellingen en waar je meer verbinding zou willen.

De keynote van James Lawley:
Clean Language is ontwikkeld door David Grove in de jaren ’80 om therapeutisch te werken met de metaforen van cliënten. Hij heeft later Clean Space, Emergent Knowledge en nog veel meer ontwikkeld. Tegenwoordig kent Clean Language een brede variatie aan toepassingen, met een aantal daarvan kun je kennis maken tijdens het event. Hoe hangen ze met elkaar samen? En als het veld verder verbreedt, hoe blijven we dan trouw aan de kernprincipes van Clean?

En hieronder een overzicht van de workshops tijdens het event!